Lindgaards

DIN HUNDEFRISØR I KIBÆK

Om Lindgaards

Mit navn er Christina, jeg er 27 år. Gennem hele mit liv har jeg altid været meget betaget af dyr og det har altid været en stor del af min hverdag, specielt de firbenede venner.

Hos lindgaards vil der altid kun være en hund ad gangen, dette gør jeg for at skabe mere ro i salonen, så hunden ikke bliver unødig stresset, og derved kan forkusere mere på mig.

Mit navn er Christina, jeg er 27 år. Gennem hele mit liv har jeg altid været meget betaget af dyr og det har altid været en stor del af min hverdag, specielt de firbenede venner. Derfor besluttede jeg mig for fem år siden at begynde hos en hundefrisør. 2017 sidst på året, købte min mand og jeg det skønneste hus i Kibæk.

Jeg valgte i påsken 2018 at starte min egen lille salon hjemme privat. I min lille salon går jeg meget op i at alt foregår på hundens præmisser og hos mig er ingen hunde ens, de har alle hver deres behov for en god oplevelse. Jeg har derfor valgt at sætte god tid af til alle hunde så der er tid til snak, tissepauser, vandpauser osv.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!